Az angol Good Surgeon Guide magazin munkatársai félezer brit házaspárt kérdeztek meg, hogy mennyien tartják fontosnak a plasztikai sebészeti és egyéb szépészeti beavatkozásokat az esküvői ceremónia előtt.

Az eredmények tanúsága szerint a britek legalább fele plasztikai sebészhez fordul a házassági ceremónia előtt.

A menyasszonyok által leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás a botox (68%), ezt követi a fogfehérítés (62%), zsírleszívás (55%), mellnagyobbítás (47%), az arcfeltöltés (43%).

A vőlegényeknél a smink a leggyakoribb (78%), második a botox (62%), az igénybe vett beavatkozások további listája: hajpótlás (41%), zsírleszívás (55%), a mellkisebbítés (25%).

A felmérés nem közli a házasodási átlagéletkort, de az igénybe vett szolgáltatások listája azt sejteti, hogy a britek nem túl korán házasodnak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://plasztikaisebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr811594096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása