aline 2009.07.25. 00:20

Miss Plastic Hungary

A világ legelső, kifejezetten a  plasztikázott hölgyeknek szól versenye kerül megrendezésre, októberben, Magyarországon.

Az októberben megrendezésre kerülő Miss Plastic Hungary plasztikázott hölgyek szépségversenye. Nincs mit takargatni, most már. Merthogy az itt induló bombázók büszkén vállalják, hogy testük valamilyen szépészeti beavatkozás következtében érte el azt a formát, ami után nem csak a férfiak fordulnak meg a strandon. Amíg más szépségversenyeken kizáró ok, ha valaki plasztikai műtéten esett át, a Miss Plastic Hungary-n ez a nevezés feltétele. De nem a méret a lényeg! Nem önmaguk karikatúrájának tűnő túlplasztikázott nők a befutók. A plasztikai műtét mellett tökéletes testi-lelki harmóniát is kell sugározniuk a versenyzőknek. - írja a STOP.hu

A verseny célja, a szépészeti, plasztikai sebészeti beavatkozásokkal szembeni előítéletek eloszlatása is, a versenyen díjazott hölgyek plasztikai sebészei is díjazásban részesülnek.
Az első helyezett hölgy nyereménye egy lakás, de a szervezők ígérete szerint, komoly jutalmakra számíthat a többi díjazott versenyző is.

A Miss Plastic Hungary részleteiről és jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókról a hivatalos weboldalán lehet tájékozódni bővebben: Miss Plastic Hungary


A bejegyzés trackback címe:

https://plasztikaisebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr931266935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása